Boxmatrassen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Heerlijk Boxmatras

Bent u op zoek naar een boxmatras? Dan ben u hier op de juiste plek! Op Boxkleden.com vindt u een gevarieerd aanbod met heerlijke boxmatrassen.

Uw baby brengt enorm veel tijd door in de box. De box is handig voor als u even uw handen vrij wilt maken. In principe mag uw baby al vanaf de geboorte in de box. Dan geldt de box als een goede slaapplaats. Maar de box moet dan natuurlijk wel een goed boxmatras hebben, want zonder een goed boxmatras is het niet fijn voor uw kindje om er zoveel tijd in door te brengen. Het is goed om uw baby in de box te leggen bij u in de buurt in plaats van boven in zijn of haar bedje. Doordat uw baby meer tijd doorbrengt in de woonkamer leert uw baby meer verschillende geluiden herkennen en leert uw baby beter het verschil tussen dag en nacht. Als uw baby ouder wordt, dient de box als speelplek. Dan is het ook belangrijk om een degelijk boxmatras in de box te leggen. Die beschermt de spieren van uw kindje.

Verschillende boxmatrassen

Er zit veel verschil in boxmatrassen. Ze zijn er namelijk in verschillende soorten, maten en merken. Zo vindt u gegarandeerd het beste boxmatras voor uw baby. Hieronder staan een aantal verschillende soorten boxmatrassen die er zijn:

  • Afwasbare boxmatrassen
  • Design boxmatrassen
  • Slaapmatras voor de box
  • Matras met een afneembare hoes

Boxmatras ruilen?

Mocht het gebeuren dat u een boxmatras heeft gekocht die niet goed is, heeft u de mogelijkheid deze te ruilen binnen 14 dagen. Bij Boxkleden.com maken we hier geen probleem van. U kunt daarna gewoon een ander accessoire kiezen wat wel naar uw zin is.

Shop vandaag nog de beste boxmatrassen op Boxkleden.com! De box wordt dan het favoriete plekje van uw baby om in te spelen en te slapen.