Speelkleden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Speelkleed

Laat je kind spelen, beleven, ontdekken en vooral plezier maken. Als ouders wil je dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. Dat kan met een leuke speelkleed van Boxkleden.com! Het kiezen van de perfecte speelkleed is ook geen gemakkelijke opgave. Speelkleden komen namelijk in verschillende soorten en maten. De afmeting van de speeldkleed moet minimaal twee keer zo groot zijn als u kind. Dit is een veilige norm voor de veiligheid van uw kind.

Ontwikkeling

De speelkleed is voorzien van heldere kleuren, patronen en figuurtjes. Dit helpt je kind met de vaardigheid herkenning. Een goed product zou een grote variatie moeten hebben aan onderwijskundige functies en houdt je kind op een leuke, entertainment manier de aandacht.
Bij een aantal modellen speelkleedjes, bijvoorbeeld de "Baninni ABC" zijn voorzien van een leuk hangend speeltjes. Deze speeltjes helpen de baby’s met het trainen van hun hand-oog coördinatie. In sommige kleedjes is het zelfs mogelijk om muziek of geluid af te spelen. Hiermee worden de belangrijke zintuigen van de baby’s geprikkeld en gestimuleerd door de speelkleed. Combineer dit met de vele andere leuke accessoires.

Veiligheid

Mocht je kind proberen op te staan voor zijn of haar eerste stappen. Dan biedt de speelkleed een zachte ondergrond wanneer je kleintje valt. Veiligheid voor uw kind staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met de beste kindvriendelijke merken.
Heeft u een brandende vraag of advies nodig? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Babykinder-shop. Wij geven u graag advies met het selecteren van de beste speelkleed voor u kind. Niks is leuker om te zien dan een lachende tevrede baby!