Betaalmogelijkheden boxkleden

Boxkleden.com biedt u een ruime keuze uit betaalmogelijkheden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zal de bestelling direct verwerkt worden en wordt uw boxkleed de dag erna al verstuurd. Zelfs uw boxkleden achteraf betalen is mogelijk via de betaalmethode Klarna. Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod van betaalmogelijkheden.

Alle prijzen op Boxkleden.com zijn inclusief 21% BTW.

- iDeal
- Mistercash
- Bankoverschrijving
- Klarna (Achteraf betalen)
- Creditcard (Visa & Mastercard)
- PayPal
- Kortingscode

iDeal

Met iDeal betaalt u uw boxkleden heel eenvoudig. De betaling wordt meteen na afronding overgeschreven en uw bestelling zal dus direct verwerkt worden. Uw boxkleed wordt de dag erna al verstuurd! Wanneer u bent aangesloten bij één van de volgende banken kunt u gebruik maken van iDEAL: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, ING, Triodos Bank, Van Lanschot of de Friesland Bank. Kies bij betaalopties voor iDEAL en kies de bank naar keuze.

Mistercash

Voor consumenten uit België bieden we de mogelijkheid om uw boxkleden te betalen met Mister Cash. De betaling wordt meteen na afronding overgeschreven en uw bestelling zal dus direct verwerkt worden. Wanneer u bent aangesloten bij één van de volgende banken kunt u gebruik maken van Mister Cash: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING en VDK spaarbank.

Bankoverschrijving

U maakt het eindbedrag van de bestelling vooraf over op ons bankrekeningnummer NL77 RABO 0170 5128 35 t.n.v. Babysupershop B.V. Zodra u de bestelling hebt geplaatst, ontvangt u een e-mail met onze bankgegevens die u nodig heeft om de betaling te voldoen. Zodra de betaling op onze rekening staat, wordt uw bestelling definitief verwerkt en wordt uw boxkleed verstuurd. Let op: bij bankoverschrijvingen kan het soms enkele dagen duren voor het bedrag binnen is.

Klarna (Achteraf betalen)

U kunt er voor kiezen om eerst uw boxkleed te ontvangen en pas achteraf te betalen. Met Klarna heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Deze periode gaat in nadat de betaling is goedgekeurd. Klarna stelt bepaalde eisen waar u als klant aan moet voldoen om voor deze betaalmethode in aanmerking te komen. U kunt uw boxkleden bijvoorbeeld niet op het adres van een ander laten bezorgen. Let op: achteraf betalen met Klarna betekent niet dat u de bezorger van uw boxkleed moet betalen. Wanneer de achteraf betaling via Klarna niet wordt goedgekeurd, kan dit verschillende oorzaken hebben. Omdat Klarna een extern bedrijf is, hebben wij geen inzicht in de reden van weigering in verband met uw privacy. Als u wilt weten waarom uw achteraf betaling niet wordt geaccepteerd, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Klarna via telefoonnummer 020 80 82 852.

Creditcard

U kunt boxkleden ook met creditcard betalen bij Boxkleden.com. Wij accepteren Mastercard en Visa. Kies de optie betalen met Creditcard in het afrekenscherm en volg de instructies.

PayPal

U kunt er ook voor kiezen om uw boxkleed te betalen met PayPal. Uw gegevens worden bij deze betaalmogelijkheid niet verstrekt aan de webwinkel maar blijven onder toezicht van PayPal, wat dus erg veilig is.

Kortingscode

Boxkleden.com biedt u de mogelijkheid om kortingscodes/cadeaubonnen te kopen en online te verzilveren. U kunt deze aan iemand cadeau doen of zelf in de webwinkel verzilveren, zodat een boxkleed naar keuze kan worden uitgezocht. Kortingscodes zijn maar één keer te gebruiken en geven geen geld retour wanneer u ze niet volledig gebruikt. Besteed deze dus aan één winkelwagen.