Bopita

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Mooi Bopita boxkleed

Gun uw baby het allerbeste met een mooi Bopita boxkleed of Bopita box! De box is een rustige en veilige plek voor uw baby. Het eerste levensjaar brengt uw kindje veel tijd door in de box en dan is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Door een heerlijk zacht Bopita boxkleed in de box te leggen, kan uw kindje nóg meer genieten. Lekker liggen, slapen, spelen, omrollen en misschien ook wel zitten en staan; op een Bopita boxkleed kan dit allemaal. Het dikgevoerde boxkleed is namelijk heerlijk warm en zacht en dat zal uw kindje zeker fijn vinden. Het Bopita boxkleed is gemaakt van 100% katoen en is gemakkelijk wasbaar. Uw kindje kan dus gaan en staan waar het wil en als het boxkleed in de was moet, is dat zo gebeurd.

Match met boxen

Naast het Bopita boxkleed hebben we in ons assortiment ook hele mooie Bopita boxen. Ze zijn gemaakt van prachtig beukenhout en door de lak op waterbasis zijn ze zeer veilig voor ieder kind. Zo kan er in de box een heerlijk plekje voor uw baby worden gecreëerd zodat het fijn kan spelen en groeien. De boxen zijn verschillend van kleur en hebben allemaal een luxe uitstraling. Zo kunt u kiezen voor wit, maar ook voor grijs, naturel of zwart. Op deze manier kunt u een kinderhoek maken dat perfect past bij de stijl van uw interieur.

Stralende kamer

Niet alleen de Bopita box kunt u uitkiezen op kleur, het Bopita boxkleed is er eveneens in verschillende kleuren en prints. Een boxkleed met grijze strepen of stippen, een donkere variant of helemaal wit. Ziet u uw kindje al voor zich, rollend over het zachte boxkleed in een mooie beukenhouten box, in uw kamer? Waarschijnlijk met een glimlach! Dus de perfecte combinatie van de Bopita box en het Bopita boxkleed laat niet alleen uw kamer stralen, ook uw kindje krijgt een stralend gezicht!

Maak de kinderkamer compleet met producten van het merk Bopita van Boxkleden.com, shop vandaag nog!