Merken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Heel veel baby merken

Verwacht u binnenkort een baby en bent u op zoek naar leuke baby merken? Dan bent u bij Boxkleden.com aan het juiste adres. Hier vindt u een heel uitgebreid assortiment verschillende baby merken. In het assortiment zijn onder andere boxen, muziekdoosjes en boxkleden te vinden.

Welke baby merken kunt u hier vinden?

Er zijn heel veel baby merken te vinden in ons assortiment. Hieronder staan een aantal baby merken verder uitgelegd, zodat u er een beter beeld van krijgt.

  • Jollein is al jaren een erg bekend merk. Elk jaar ontwerpt Jollein nieuwe collecties met hippe designs. Bij elke nieuwe collectie die wordt ontworpen wordt er rekening gehouden dat de kwaliteit hoog is, dat de producten praktisch inzetbaar zijn en dat het ingespeeld is op de marktontwikkelingen.
  • Little Dutch is merk met hele leuke kinderkamerartikelen. Kenmerkend voor Little Dutch is dat het bijzondere design zijn met veel kleur. De artikelen zijn stuk voor stuk origineel te noemen.
  • Schardt is een Duits bedrijf dat al meer dan 75 jaar kindermeubelen maakt. De meubelen worden gemaakt van materialen die duurzaam zijn en van topkwaliteit zijn. De collecties van Schardt zijn altijd praktisch, stjilvol, modern en voldoen bovendien aan de vereiste veiligheid. Dit in combinatie met een goede kwaliteit-prijs verhouding zorgt ervoor dat het een van de meeste gewilde baby merken is.
  • Woezel en Pip is een van de meest bekende baby merken in Nederland. De spullen van het merk Woezel en Pip zijn altijd gemaakt van zachte materialen. De boxkleden bijvoorbeeld zijn ook van erg comfortabel en hebben meestal erg zachte kleuren.

Gemakkelijk en snel online baby merken bestellen

Bij Boxkleden.com heeft u een zeer ruime keuze uit verschillende baby merken. Neem snel een kijkje en kom erachter welk merk bij u past. Er zijn zoveel baby merken dat er ook voor u iets geschikts bij zit.

Wacht niet langer en shop vandaag nog de allerleukste baby merken op Boxkleden.com! U vindt hier gegarandeerd de producten die u nodig heeft!