Tiamo

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Het Tiamo boxkleed is het vrolijkst!

U bent aan het juiste adres voor de gezelligste boxkleedjes, zoals het Tiamo boxkleed! Het Tiamo boxkleed is heerlijk zacht zodat uw kindje hier vanaf de geboorte lekker op kan liggen. Naast dat het kleedje als boxkleed fungeert, kan het ook als speelkleedje gebruikt worden. Het Tiamo boxkleed is namelijk bedekt met vrolijke kleurtjes en alle welbekende vriendjes zoals Woezel en Pip. Zo kan uw kindje tijdens de ontwikkeling spelenderwijs groeien. Uw kindje komt met dit leuke Tiamo boxkleed absoluut niets te kort!

Nog meer producten

Niet alleen het Tiamo boxkleed is te bestellen op Boxkleden.nl, nee, ook allerlei leuke toevoegingen aan de box zijn verkrijgbaar! Een leuk muziekdoosje om in de box te hangen, of een grappige boxspiraal met leuke knuffeltjes eraan. Super leuk voor uw kindje om mee te spelen, en dat allemaal in de leukste kleuren! Zo is uw kindje heerlijk zoet in de box en op het Tiamo boxkleed. Tiamo heeft hele toffe babyproducten voor zeer aantrekkelijke prijzen. En uiteraard van de vertrouwde kwaliteit!

Uw eigen smaak

Op Boxkleden.nl bestel je heel gemakkelijk de allerleukste babymerken- en producten. Zo kunt u een mooie Bopita box bestellen die geheel past bij uw inrichting, maar ook een Jollein boxomrander om het helemaal af te maken. En het Tiamo boxkleed als kers op de taart voor een fijn warm kleed voor uw kindje. Alles geheel naar uw eigen smaak, en de smaak van uw kindje uiteraard! Er is voor ieder wat wils en alles is heel makkelijk met één klik te bestellen. Daarna hoeft u alleen nog maar te wachten tot wij het bij u thuis komen bezorgen! Heerlijk!

Shop vandaag nog de allerleukste baby producten en het Tiamo boxkleed voor bij u in huis en laat uw kindje fijn opgroeien tussen vrolijke producten!